4,95

Brievenbus

1 Product

 • 15,95 incl btw

  De TEAM CUISINE sous vide vacuümzakken zijn een veilige en gemakkelijke manier om voedsel te bewaren. Deze zakken zijn gemaakt van scheurvaste, professionele materialen en zijn BPA-vrij en voedselveilig. (20×30 cm/7,8 x 11,8 inch, 50 vacuümzakken; 28×35 cm/11 x 13,7 inch, 50 vacuümzakken)

  Gebruik deze goed afgesloten vacuümzakken om het bewaren van voedsel gemakkelijker te maken en om voedsel tot 8x langer heerlijk, vers en smaakvol te laten smaken. De vacuümzakken van TEAM CUISINE zijn BPA-vrij, vriezerbestendig, kookbestendig (temperatuurbestendig van -20 °C tot +110 °C/-4°F tot 230°F) en zijn geschikt voor gebruik in de magnetron tot 70°C (knip een hoek af om ervoor te zorgen dat er stoom vrijkomt). Deze zakken zijn compatibel met alle standaard vacuümsealers. Maak gastronomisch koken gemakkelijk door gebruik te maken van deze hoogwaardige voedselveilige zakken.

  VOEDSELVEILIG

  Geurloos, veilig voor alle voedsel, BPA-vrij en getest op schadelijke stoffen om naleving van de hoogste voedselnormen te garanderen

  VEELZIJDIG EN HERBRUIKBAAR

  Gebruik om voedsel vacuüm te verpakken, in te vriezen, op te slaan, in de magnetron te zetten en te koken. Wasbaar en vaatwasmachinebestendig

  STERK MATERIAAL

  Nylon en polyethyleen materiaal is scheurvast voor een sterkere afdichting en temperatuurbestendig van 20 °C tot +110 °C/-4°F tot 230°F. (magnetronbestendig tot max. +70 °C.)

  FLEXIBEL INZETBAAR

  Perfect voor sous-vide koken en compatibel met alle standaard vacuümsealers